Mixed Martial Arts

Hold Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
MMA - Begynder
18:30 - 20:00
18:30 - 20:00
10:00 - 11:00
Sparring - for alle
17:00 - 18:00

Vi er klar til at byde dig velkommen og vise dig hvad vi kan i Mikenta MMA.I Mikenta har vi 2 hold et Begynder og et Øvet / Kamphold. Det gør at vi både kan undervise dem som er nye og dem som er mere øvede og måske endda vil kæmpe kampe.
Der er plads til alle på vores MMA hold, så kig du bare forbi og vær med til en GRATIS prøvetime.

Du kan altid ringe på 40960825 eller kigge ned i Klubben og være med en dag du har lyst. Tirsdag og Torsdag kl 18.00

Bemærk at aldersgrænsen er minimum 15 år.

Begynder hold

Dette er holdet man altid starter på. Her bliver man undervist i alt det grundlæggende omkring MMA. Her har vi Stående træning, som tager sit udspring fra Thaiboksning, Vi har gulvtræning/grapling som tager sit udspring fra Braziliansk Jiu Jitsu. Du vil blive undervist kyndigt så alle kan følge med, og alle har mulighed for at lære hvad MMA går ud på. På begynder holdet er der ingen hård kontakt, vi koncentrere os derimod om teknikkerne bag. Der vil også være en fysisk og en konditions del, som er vigtigt i MMA, og det gør også at man kommer i go form og kan tabe kilo og bygge muskler op.

Hvis det skulle ske at du får lyst til også at have lidt mere kontakt, og måske endda også kæmpe kampe, Så skal du op på vores øvet/kamphold. Her bliver man trænet mere i kamprelaterede situationer, og du bliver gjort klar til kamp. I Mikenta kæmper vi rundt omkring i hele Danmark og verden og har nogle yderst dygtige fightere

Øvet hold